نشر قلم

مطالعه از ارکان پیشرفت ملتهاست . هرچه میزان #کتابخوان های یک کشور زیادتر باشد بستر مناسبتری برای توسعه و پیشرفت خواهد داشت .این امر لزوم سرمایه گذاری و سیاست گذاری های کلان اجتماعی و #فرهنگی را می طلبد .

برای داشتن نسلی کتابخوان ، باید روی کودکان سرمایه گذاری کنیم ، این به آن معناست که برنامه ی خاصی برای مطالعه و آموزش آنها داشته باشیم.
در این رابطه توجه شما را به#۳ راه برای کتابخوان کردن کودکان جلب می کنم

راه اول:
می توان در دبستانها نمایشگاههای زیبای کتاب را با #نمایشهای_ کودکانه و #قصه خوانی برپا کرد تا کودکان با فضای گرم و دلچسب مطالعه آشنا شده و به آن جذب شوند . بدین ترتیب می توانیم برای سرمایه ی بزرگ انسانیِ امروز که آینده ساز کشور ما می باشد ، چراغ راهی فراهم کنیم تا در سالهای آتی زندگی با دردست داشتن آم
رشد و کمال را تجربه کند و در مقابل بحران های زندگی اندیشمندانه عمل کند

نشر قلم
نشر قلم

راه دوم :
به کودکمان یاد بدهیم که بنویسد!
بله درست متوجه شدید !
کمکش کنیم تا رویاهایش را بپرورد و آنهارا نقاشی کند .وهنگامی که سواد خواندن و نوشتن را آموخت آنها را بنویسد . بدین ترتیب ذهن اورا به سمتی می بریم که کاوشگر و طالبِ یادگیری شود و هیچگاه از آموختن دست برندارد .

راه سوم :
سو مین راه برای داشتن #کودک مطالعه گر این است که خودمان اهل مطالعه باشیم !
بله ، کودک ما چیزی را باور می کند که می بیند !
اگر همیشه پدر ومادر خود را در حال مطالعه ببیند ، تصویر ذهنی خود را بر مبنای آن می چیند وبه آن می پردازد ، پس به جای آنکه شعار بدهیم عمل کنیم و کتاب بخوانیم!

انتشارات#نبض قلم با همکاری #موسسه ی نبض فرهنگ وهنر پارس با برگزاری نشستهای قصه خوانی و تولید کتابهای صوتی کودکانه ، شمارا در این مسیر یاری می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *