آموزش بازیگری

بازیگری را هنر هفتم می دانند !

بازیگر کسی است که با پرورش حس و به کارگیری حواس پنجگانه و آمیختن آن با تکنیک بازیگری ،از خودش فاصله میگیرد تا انسان دیگری را خلق کند وبه دیگران نشان دهد . هرچه دور شدن از خود سریعتر وغرق شدن در حس عمیق تر باشد نتیجه باور پذیر تر وزیباتر خواهد بود .

آفرینش شخصیت :

گاهی وقتها یک بازیگر همیشه در قالب ویژگی خاص دیده شده است اما در فیلم بعدی شخصیتی خاص ،جالب وکاملا متفاوت از خود برای ما خلق میکند و به نمایش می گذارد؛ به طوری که بیننده نقش های قبلی او را کاملا فراموش کرده و به نقش فعلی او دل می بندد. در این صورت، او دست به آفرینش شخصیت زده است.

تیپ سازی :

هوش بازیگری در اینجا بیشتر از موارد دیگر یاری کننده است؛ او باید بتواند با خمیر مایه درونی اش و به کارگیری حس- تکنیک و بیان، ترکیب جدیدی از شخصیت را به معرض نمایش بگذارد، به طوری که اگر همه ی موارد محیطی از جمله گریم، صحنه یا لباس تغییر کند، تاثیری بر روی تیپ شخصی بازیگر خواهد گذاشت.
بین بازیگری در تیپ که ممکن است حتی در نمایشنامه خوانی رادیویی هم لحظ شود و بازیگری شخصیت، مرز باریکی است که بازیگر توانمند، با هوش خلاقانه اش می تواند از پس آن بر بیاید به شرط آن که به ویژگی های شخصیتی – فیزیکی خود و نقش اشراف داشته باشد و از امتزاج آنها، نتیجه ی مورد نیاز را بگیرد و به نمایش بگذارد. ممکن است شما احساس کنید که علاقه مند به بازیگری هستید؛ چنانچه شما نیز تمایل به آموختن بازیگری دارید و تصمیم دارید به طور حرفه ای به آن بپردازید، به نکات زیر توجه کنید :

1. فن بیان قوی، اولین ابزار ارتباطی در بازیگری است، لذا آموزش آن را به شما توصیه می کنیم .
۲. مطالعه و تماشای کار بهترین بازیگران جهان، دومین تکلیف مهم در ورود به این حرفه است که به افزایش تجربه ی شما کمک شایانی می کند.
۳. تئاتر، تئاتر و تئاتر
بهترین و کارآمدترین تمرین برای شما شرکت در فعالیت های گروهی تئاتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *